Combat & Health Amsterdam

 

De Trainer(s)

Patrick heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse vechtsporten - en kunsten en heeft veel praktijk ervaring opgedaan met geweld en agressie door zijn werk bij en voor de overheid maar ook door gebeurtenissen in zijn leven. 

Tevens is hij fysiek acteur voor de Politie Academie Ossendrecht, waar hij wordt ingezet bij allerlei zwaar fysieke trainingen en scenario oefeningen van de speciale eenheden van de Politie (AOT, RRT, DB&B en AE)

Regelmatig traint en coacht hij particulieren,, bedrijven, (semi) overheden en instanties op het gebied van weerbaarheid, agressie, stress en angst regulatie. .

De Trainer: Patrick van het Nederend


Patrick staat bekend als een persoon die mensen goed kan aanvoelen en zich goed kan inleven. Hij heeft een open geest, waardoor hij aanvoelt wat iemand wel of niet aankan en is in staat die persoon op discrete wijze te sturen in zijn of haar gedrag. 

Hij is oprichter en hoofd instructeur van Takemusu Aikido Amsterdam (periode 2007-2015) en Systema Amsterdam (www.systema-amsterdam.nl) (periode 2014- heden). Regelmatig traint hij met  inspirerende, toonaangevende instructeurs en teams in binnen- en buitenland. 


"Reality Based Training"

For me thats is being emotionally and physically free of fear, anger, sorrow, regret, guilt and the associated physical tensions. Thats what I train for in reality, the rest will happen anyway, or not?


Netwerk met trainers 

Patrick van het Nederend beschikt over een netwerk met trainers (theoretisch en praktijk) en zelfs training acteurs.. 

De trainers beschikken over echte praktijk ervaring in het kader van agressie, geweld en conflicthantering.

 


Systema Amsterdam

 

Contact
Combat & Health Amsterdam
KvK: 34311332

 

Contactpersoon:
Patrick van het Nederend
Mob: +31(0)6 20444485